EFTER SOL KOMMER SNÖ...

mars 13, 2019


Hej!

Så här såg det ut i går när vi susade runt i backarna. Idag blir det däremot inte speciellt mycket skidåkning eftersom det toksnöar. Ingen sikt och svår åkning. Loa är ute i barnbackarna med sina päron men de flesta av oss andra hänger inne och läser och ser på film. Lite trist men det är ju så här det är när man är i fjällvärlden. Vädret skiftar snabbt... så vem vet. Det kanske lugnar ner sig till eftermiddagen.





Alla våra ungdomar har ju åkt skidor sedan de var småknattar och de är så grymma på att åka. Det var många år sedan de susade om en i backarna så nuförtiden är jag alltid sist ner. Jacob har dessutom bott i S:t Anton under en period och det är otroligt roligt att vi har haft möjligheten att ge våra barn även den här delen i sin uppväxt. En härlig aktivitet som man kan samlas kring hela familjen.


Numer kan man även åka rullband som vuxen och här höll jag på att rasa igår. Lyckligtvis räddade jag upp det i sista stund men hur pinsamt hade inte det varit...

Nej, nu räcker det med snöande tycker jag... Det får bli en lunch på Ski Lodge under tiden vi väntar på att det ska lätta.

KRAM!

You Might Also Like

2 kommentarer

  1. Sikten är det jobbigaste då det snöar, tycker jag. Så irriterande att inte se ordentligt.

    Håller med om det där med barn och skidåkning. Det är verkligen en bra del av barns uppväxt att få möjlighet till en sån semester. Frisk luft, fysisk aktivitet och enkelt umgänge med alla åldrar. Och sen brukar alla vara på så gott humör när dagen är slut.

    Kram Lena

    SvaraRadera
  2. Ja, det är hopplöst och jag som är lite skraj för mitt knä måste verkligen kunna se vart jag åker. Jag håller helt med dig. Efter en dag när alla varit ute och aktiverat sig så är humöret på topp hos alla. Så härligt ju! Kram Tina

    SvaraRadera

Like us on Facebook

Flickr Images