HEMMA PÅ VÅRAN GATA I STAN...

mars 16, 2019


Halloj!

Gissa om vi tog en lång sovmorgon idag. Det har ju varit full fart med tidiga morgnar länge nu och jag som älskar att sova länge på morgnarna har verkligen längtat efter att få göra det. Kändes det bra... näääää jag känner mig så trött och seg så det där med att få för mycket sömn är ju inte heller alltid det bästa även om det är skönt att ligga kvar i sängen och slumra.




Kan någon förklara för mig varför man väljer att sätta upp elurtag så långt upp på väggen? I vårt kök har vi ett på ena sidan som på bilden men vid det andra fönstret sitter det nere vid golvet. Jag fattar inte; det är ju så fruktansvärt fult men inte helt ovanligt. I vårt förra hus i Visby hade vi det på flera ställen och då var huset ändå relativt nytt när vi köpte det. Så konstigt!

Hur som helst så är det rätt skönt att vara hemma igen. Jag gick till Odenplan och köpte tulpaner och en knippe körsbärskvistar igår och om inte våren vill komma utomhus så får vi väl låtsas som att den har kommit här inomhus i alla fall. Vi har ju varit bortskämda med strålande sol och klarblå himmel i Sälen men här i Stockholm är det bara grått, grått och åter grått. Så booooring! Två veckor kvar nu tills vi ställer om till sommartid och går in i april. Det är bara att kötta på!

Ha en fin lördag!

KRAM!

You Might Also Like

8 kommentarer

  1. Jättesöt bukett!
    Lite märklig placering av eluttagen, jag har inte sett det förut. Jag tror inte jag sett det nu heller om du inte skrivit om det. Såg bara den fina buketten:)
    Kram Maria

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja visst är det konstigt... förstår inte alls vitsen. Härligt med vårbuketter :-). Kram //Tina

      Radera
  2. Det måste ha varit en spanjor som fixat eluttagen😉 . Här sitter alla uttag en bra bit upp på väggen😄.
    Vacker bukett du köpte.
    Ha en fin söndag.
    Kram Carin

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ha ha, ja så måste det ha varit så klart :-). Tack, det finns ju så mycket fint att välja på nu. Tack detsamma Carin! Kram //Tina

      Radera
  3. Hej! Just i kök så tror jag att det är för brödrosten. När vi byggde om vårt kök så bad jag om att flytta ner uttaget och nu ångrar jag det när jag ska ner till golvet och sätta i och dra ur brödrosten hela tiden :-) Men vad gör man inte för att det ska se snyggt ut :-)
    Ha en fin kväll! mvh Anna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja så kan det ju kanske vara förstås. Det har jag inte ens tänkt på. Jag har bara snöat in på att det är så fult :-). Ha en fin måndagskväll! Kram //Tina

      Radera
  4. Vilken underbart härlig vårbukett!

    Ha en fin start på veckan!

    Kram Lena

    SvaraRadera

Like us on Facebook

Flickr Images