VÅRPIFFAR LITE...

april 08, 2019


Hej hopp!

Nu är jag igång med vårpiffandet. Inte något större projekt kanske men man kan väl säga att jag smugit igång lite. Den bästa blomsterbutiken jag hittills har hittat här i närheten är LoLodi som ligger högt upp på Rörstrandsgatan. Där man man hitta så fina grejer; både växter och inredning och hit går jag alltid när jag vill få inspiration. 

Annars måste jag säga att det har varit dåligt med inspirationen de senaste tiden. Jag har inte riktigt haft energin till att fixa här hemma. Jag tror faktiskt att jag får sätta piffet här hemma på hold ett tag och spara mig till vårt nybygge på Gotland. Där behövs det verkligen piffas i vår.






Idag har jag haft telefontid med min ortoped och nu är det klart att det blir operation av mitt knä i början på maj. Det ska bli så skönt att få det fixat för det hindrar mig verkligen i vardagen när det mer eller mindre gör ont hela tiden. Förhoppningsvis ska jag kunna vara i fin form till sommaren så att jag kan gå power walks och köra yinyogan fullt ut. 

Nu är det dags att laga en sen middag. Kyckling står på menyn!

Ha en fin måndagskväll!

KRAM!

You Might Also Like

6 kommentarer

  1. Den blomsterbutiken är en favorit :) kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja eller hur. Bästa blombutiken! Kram //Tina

      Radera
  2. Kul när man hittar sin favoritbutik.
    Kram Carin

    SvaraRadera
    Svar
    1. Verkligen! Här blir jag aldrig besviken. Kram //Tina

      Radera
  3. Härlig inspiration!

    Jag har inte heller "vår-piffat" än... ska ta tag i det snart! Vi åker ner till Smögen över påsk, så egentligen behöver jag inget påskpynt hemma, men vill ju ändå att det ska bli den där våriga påsk-känslan ;)

    Hoppas du blir bra i ditt knä, det kan inte vara kul att ett ont knä hindrar en i livet.

    Fniss.. jag läste först "VINyoga"... haha... undrar vad det är ;)

    Kram/Maria

    SvaraRadera
    Svar
    1. Precis likadant här. Vi åker till Gotland men man vill ändå ha något här hemma så att man får lite vår-feeling redan nu... även om det blev vinter igen ute. Burr!

      Tack, ja det ska bli skönt att få ordning på det här knät nu. Jag är så trött på att ha ont jämt. Ha ha, det gäller att läsa rätt :-).

      Ha en fin tisdagskväll! Kram //Tina

      Radera

Like us on Facebook

Flickr Images