GRILLKVÄLL MED GRABBARNA...

augusti 20, 2018Så blev det äntligen en grillning igen. Efterlängtat verkligen! Jacob och Linda hade en grill över så den har fått flytta hem till oss tillsvidare och det är en perfekt liten Webergrill som passar perfekt på vår balkong. Eftersom vi inte har någon balkong över oss så är det fritt fram att grilla och det funkade riktgt bra. Det blev en grillbuffé med flankstek, kyckling och olika typer av spännande korvar med tillbehör. Det här var den första men absolut inte den sista grillningen på den här balkongen.
Alltså de här två...
Och Loa älskar att leka med sin farbror Johannes.

Nu känns det som att sensommaren börjar övergå till det som jag brukar kalla förhöst. Om inte annat så märks det på vår balkong... inte ett grönt blad någonstans. Det är en annan luft och känslan överlag är annorlunda. Jag älskar hösten, framförallt ute på landet på Gotland. Det är något med dofterna och alla färger på träden som jag gillar. Men vintern ser jag inte fram emot  alls om vi inte är någonstans och åker skidor, vilket vi faktiskt ska hela familjen i början på nästa år. Men först hoppas jag på minst en solsemester innan det är dags att spänna på sig laggen.

Första jobbdagen för den här veckan är avklarad och nu känner jag att jag är i gång för fullt igen. Det märks att alla är tillbaka nu och det börjar rulla på ordentligt. Skönt ändå på något sätt.

Ha en fortsatt fin start på veckan!

KRAM!

You Might Also Like

0 kommentarer

Like us on Facebook

Flickr Images