TÅLIGA BLOMMOR - ETT MIRAKEL ATT DE ÖVERLEVDE...

augusti 18, 2018Tänk att de här blommorna klarade sig över hela sommaren utan någon vattning alls i princip. Fantastiskt! De trivs verkligen i sin lilla hörna i piedestalerna från Lagerhaus. Jag slänger till dem en skvätt vatten när de börjar se lite ledsna ut och ibland kan det gå låååång tid mellan vattningarna men de står där så gröna och fina ändå. Perfekta blommor för mig som inte har några gröna fingrar alls.

Några som inte överlevde var ju blommorna på balkongen. Genom fönstret ser man några bruna upptorkade blad i balkonglådorna och det ser verkligen helt bedrövligt ut. Ska ta tag i att plantera lite nytt till hösten men jag har inte hunnit med det sen vi kom hem. Balkongen är verkligen en sorglig historia just nu. Så omysig... Nya tag till nästa sommar!

Vi har nu precis kommit hem efter en liten sväng på stan. Hade några inköp kvar till kvällens fest men nu är allt fix och klart. Det känns som att jag kommer att känna mig fin. Det är ju inte alltid man gör det när man går på fest och det är så tråkigt. Jag behöver absolut inte ha nya kläder på mig även om det blev så den här gången men ibland får man bara inte till det. Det kan vara håret som strejkar eller något annat som inte känns tip top. Det känns i alla fall hoppfullt idag. 

Dags att börja piffa mig nu!

KRAM!

You Might Also Like

0 kommentarer

Like us on Facebook

Flickr Images