LJUSSTAKAR FRÅN ILLUMS BOLIGHUS...

december 21, 2018



Hej och välkommen jul!

Nu har juleljusstakarna, inköpta på Illums Bolighus i Köpenhamn, också kommit på plats och då är det jul på riktigt här hemma hos oss. Inte många dagar kvar nu och jag ligger fortfarande risigt till vad gäller julklappar... Jag hade tänkt sluta i lite bra tid i dag för att hinna ut en sväng på stan men det gick åt skogen så det blev bara en snabbis för att kolla läget. Det blir att kavla upp armarna i morgon och bege sig ut i myllret. 




Så sagolikt skönt att få stänga igen jobb-butiken och se fram emot lata sköna dagar med nära och kära. Vi har nu öppnat en flaska Cava för att fira in julen och snart ska laxen grillas i ugnen. En perfekt avslutning på den här veckan och en härlig start på helgen.

Ha en fin kväll!

KRAM!

You Might Also Like

4 kommentarer

  1. Hallå! är inte avundssjuk att du ska behöva ge tig ut i trängseln, hatar när det är för mycket folk.... Lagom är bäst. Vi var ute sent igårkväll och då var det verkligen perfekt.
    Önskar er en fin jul och ser fram emot vår träff nästa år.
    Kram Helena

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nu är jag också äntligen klar och det gick smidigare än vad jag hade förväntat mig som tur var. Hade mentalt preppat för det värsta :-). Ha nu en jättefin jul och nyår ni också med alla nära och kära och det ska bli sååå kul att ses igen på nyåret. Kramar!!! //Tina

      Radera
  2. Hej fina du <3
    Såååå fina ljusstakar!
    Vill passa på att önska dig en riktigt härlig och mysig julhelg <3
    Varma julkramar Anna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej fina Anna <3 Tack snälla! Jag älskar dem verkligen. De påminner mig om jularna när jag var liten och det alltid var massor av snö på julen (i alla fall är det de vintrarna man minns) och rävarna smög omkring när man skulle gå ut med pappa och hugga julgranen dagen innan julafton. Ha en jättefin jul ni också med massor av mys med nära och kära. Varma kramar till dig //Tina

      Radera

Like us on Facebook

Flickr Images