HÄLSNINGAR FRÅN GOTLAND...

januari 16, 2019Hej på er!

Nu är vi äntligen båda på plats här på ön igen. Jag reste ner vid lunchtid och Per landade in senare nu ikväll. Det blev lite svajigt där ett tag när det blev snöoväder i Stockholmområdet och vi visste inte om det skulle bli stora förseningar eller kanske inställda flighter till och med. Men det gick bra! Arlanda har haft stora problem men till och från Bromma rullade det tydligen på rätt bra ändå.

Känns så bra att vara här igen. Det var ju faktiskt rätt längesen nu. Min fina mamma hämtade upp mig när jag landat och bjöd mig på lite lunch sen blev det intensivt jobb fram till i kväll när jag hämtade upp Per så jag har inte hunnit att känna in lugnet förrän nu. Men nu rullar det över mig, big time. Underbart!
Idag får ni några snabba, lite suddiga mobilbilder från den del i huset där vi hänger mest; i allrummet.
Det här lilla huset har en stor potential verkligen. Vi har inte gjort någonting sedan vi flyttade in 2012 så det börjar att klia i fingrarna nu... men vi ska försöka vara disciplinerade och fixa det sista i "Annexet" först innan vi börjar på något nytt projekt. 
Här sitter vi precis just nu och pustar ut...

I morgon väntar jobb hela dagen och på vägen hem ska vi sladda förbi vänner på middag. Det ska bli så kul att få träffa dem igen! Det är baksidan med Stockholmsflytten; att vi träffar våra Gotlandskompisar alldeles för sällan...

Nu ska jag landa ner i lugnet lite till sen är det dags att runda av den här onsdagen.

KRAM!

You Might Also Like

4 kommentarer

 1. Men hallå snygging!
  Så underbart det låter...ja inte snökaoset men att få åka till Gotland... <3
  Å den där bion alltså....åååå tänk om vi kunde ha en sån här i Örebro...
  Jag får försöka besöka eran nån gång..;) Kram o ha underbara Gotlandsdagar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hallå fina du!!! Ja, är du i krokarna så måste du passa på. Den är sååå mysig. Tack och ha en fin avslutning på veckan du också. Kramar <3

   Radera
 2. Så fint ni har det i ert hus på Gotland.
  Kram Carin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla! Ha en fin helg. Kramar //Tina

   Radera

Like us on Facebook

Flickr Images