ANFI DEL MAR...

februari 12, 2019


Buenas noches!

Här har vi varit idag; på Anfi del Mar i Arguineguin. En fin sandstrand med alldeles turkost klart vatten. Här finns också Maroa Beach Club som ligger på den lilla hjärtformade ön som ni ser till vänster på bilden nedanför men vi hänger helst på stranden. Är man uppväxt vid havet och vid en sandstrand så är man... Förra året bodde vi här på Radisson Blu som syns i bakgrunden och då var vi på Anfi nästan varje dag. Vi ska för övrigt till Radissons restaurang 222°SW på torsdag för att fira Alla hjärtans dag. Den restaurangen är grym!

Strandtunika från One Season.



Från Playa del Cura tog vi 39:ans buss till Anfi förbi Amadores och Puerto Rico men det gör vi nog inte om. Inte på en tisdag i alla fall. Det var tydligen någon marknad inne i Arguineguin så det var så galet mycket folk som skulle med bussen vid varje stopp. Vi trodde aldrig att vi skulle komma fram. I övrigt så är det otroligt smidigt och billigt att åka lokalbuss på Gran Canaria.


Vilket grymt väder vi har. 25° och jag har badat massor idag. Det verkar som att min tid som badkruka är över nu för jag hoppar gladeligen i plurret nu om dagarna.


En kall Cava till lunchen kändes helt rätt idag!


Mot kvällen var det sen dags att packa ihop och ta hissen 10 våningar upp till taxistationen. Vi kände inte för att åka buss tillbaka.


Ännu en underbar avkopplande dag har passerat. Nu väntar en kväll här på hotellet tänkte vi. Vi har mest varit ute på vift och ätit middagar på kvällarna och jag kommer att återkomma med tips på några riktiga pärlor. Maten på hotellet vi bor på är helt ok så det ska bli skönt att bara glida ner till restaurangen lite senare när vi börjar bli hungriga.

Ha en fin tisdagskväll!

KRAM!

You Might Also Like

8 kommentarer

  1. SÅ härligt det ser ut! Blir inte alls avis på 25 grader och sol.
    Snygg klänning.
    Ha det gott
    Kram Maria

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är verkligen ett underbart väder här på Gran Canaria nu. Vi njuter för fullt! Tack så mycket och ha en fin onsdagskväll! Kram //Tina

      Radera
  2. Har aldrig besökt denna sandstrand någon gång.
    Kram Carin

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den är verkligen värd ett besök. Så klart och fint vatten! Kram //Tina

      Radera
  3. Ser alldeles underbart ut!!!
    Så underbart med värme och sol :) Här hemma har vi faktiskt haft en så vacker dag med strålande sol från klarblå himmel, så skönt att tanka lite ljus :)
    Ha det underbart!
    Kram Anna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja fantastiskt skönt väder här. Härligt att solen skiner på er där hemma också. Nu vill vi ju att våren ska komma, eller hur? Ha en fortsatt fin vecka Anna! Kram //Tina

      Radera
  4. Åh, det ser verkligen ut som att ni har det helt underbart i solen <3. Det är så kul att se att vi alla är så olika för jag själv undviker in i det längsta att åka till ställen jag redan varit tidigare :). KRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, alla är vi olika :-). Jag har inget emot alls att åka tillbaka till ställen där jag trivs varvat med att upptäcka nya men när behovet är att få varva ner, och bara koppla av med sol, värme och god mat när man känner sig lite sliten då är det härligt att inte behöva tänka utan bara njuta av det man redan vet är bra. Kramar tillbaka <3! //Tina

      Radera

Like us on Facebook

Flickr Images