NIMUE...ETT NYTT MÄRKE FÖR MIG...

augusti 26, 2019

Innehåller en reklamlänk till Lyko.


Hej hej!

Men hallå, vilken sommarvärme vi fick. På jobbet har vi det rätt svalt så jag märkte inget förrän vi gick ut och satte oss på lunchen. Men så skönt det var och ännu varmare var det nu mot kvällen när jag åkte hem. Det ska visst vara så nu i några dagar och det tackar man ju inte nej till.

Från det ena till det andra... Jag har tänkt att jag ska ta hand om min hud lite bättre nu framåt. Jag har alltid varit noggrann med rengöring och att ha bra produkter men jag har varit alldeles för dålig på att gå på ansiktsbehandlingar de senaste åren. Jag har ju en kompis som är hudvårdsterapeut som jag har varit hos oss ett par gånger de senaste månaderna och ett av mina besök kan ni läsa om HÄR. När jag var där senast köpte jag ett litet startkit med produkter från Nimue som är de produkter som Maria använder och säljer och jag har nu testat dem några veckor. 


Först blev jag rätt torr i huden men det är tydligen någon slags process som gör att det blir så men nu tycker jag att det börjar kännas bra. När jag ska fylla på så ska jag testa en dag- och en nattkräm som har mer anti-age effekt för det känns som att det behövs men annars tror jag att jag kör på med de produkter jag testat. Det här startkitet innehåller en rengöringsgel, ansiktsvatten, dagcreme, nattkräm, uv-skydd och en ansiktspeeling. Ögonceremen får man köpa separat. De här produkterna kan man bara köpa hos olika salonger tror jag men om ni redan har ett favoritmärke eller vill prova något nytt så hittar ni grejer till bra priser HÄR

Ja, det var lite skönhetstips så här på en måndagskväll. Hoppas att ni har haft en bra start på veckan och att ni får en fin avslutning på den här kvällen.

KRAM!

You Might Also Like

0 kommentarer

Like us on Facebook

Flickr Images