BÄSTA MORGONROCKEN...

augusti 05, 2019


Hej hej,

Ja då var den första jobbdagen efter semestern över. Lite mossig är man allt när man ska dra igång hjärnkontoret igen efter en sommar i sus och dus. Men nu är det gjort. Många säger att det är skönt med rutiner och vardag igen men nääää jag kan inte riktigt känna det. Jag tycker om att gå och lägga mig när jag är trött och vakna av mig själv när jag sovit klart. Så skulle jag vilja ha det jämt... sen kan det gärna få vara full fart under dagen men tänk vad ljuvligt att kunna få följa sin egen klocka, inte bara på semestern.

Tänkte jag skulle visa er födelsedagspresenten från mina föräldrar. Min önskning om en morgonrock från Lin Living slog nämligen in. Jiiiippiiii!!! Ni kan läsa om Lin Living i ett inlägg som jag publicerade tidigare i sommar. Ni hittar det HÄR. Min syster har länge pratat helt lyriskt om den och nu har jag äntligen en egen som jag myser omkring i här hemma på morgnarna. 

I morse tassade jag ut i ett gräs fullt med dagg och visst är det något speciellt med att trampa omkring i ett fuktigt gräs med en tekopp i händerna på sommaren. Nu brukar jag ju inte göra det varje morgon precis, faktiskt i princip aldrig... men just i morse tassade jag runt för att få med morgonrocken på bild och det var så mysigt somrigt på något sätt. Det gäller att samla så många sommarminnen som man bara kan nu.
Ikväll när vi packat ihop våra jobb blev det en PW och sen körde jag lite träning för mitt knä och några yogaövningar. Jag har verkligen blivit stel som en pinne i kroppen under det här sista året så nu måste den igång igen. Figuren vet jag inte vart den har tagit vägen; den försvann någonstans på vägen och jag märker att det inte är lika lätt att hålla ordning på den längre. Det krävs både att jag ändrar kost och tränar om jag ska få ordning på den och det är rätt nytt för mig. Jag har alltid kunna justera kroppen rätt enkelt när jag bestämt mig. Jag har kunnat träna lite, äta lite mindre och hoppa över godsaker i veckorna och så har kilona rasslat av mig men jag märker att jag måste anstränga mig på ett annat sätt nu. Det krävs helt andra krafttag inser jag så det är väl bara att bita i det sura äpplet och skaffa mig andra vanor. Jag tänker också att om jag skriver om det här så får jag lite mer press på mig...

Ikväll blir det därför stekt torskrygg med ärtpuré till middag. Fast det det tokgillar vi så det känns inte som någon uppoffring direkt. 

Ha en fin måndagskväll!

KRAM!

You Might Also Like

0 kommentarer

Like us on Facebook

Flickr Images