RUTE STENUGNSBAGERI...

augusti 06, 2019


God morgon!

Är ni på norra Gotland; kanske på väg ut till Fårö som vi var i förra veckan så tycker jag att ni ska sladda förbi bageriet i Rute. Vi stannade till här och åt frukost innan vi tog färjan över till Fårö och det här stället är ju så mysigt och vilka grejer de erbjuder... wooow men smakar det så kostar det. Det här stället är inte det billigaste men om man ser till helheten så är det ändå värt stålarna, om inte annat för miljöns skull. 

Överallt finns det små oaser av ställen där man kan slå sig ner...


... och är vädret risigt kan man slå sig ner i orangeriet.


Och så här ser det ut egentligen, allt som oftast, när jag ska instruera min man som får agera fotograf med jämna mellanrum; "nu kan du ta en bild på högkant, men nu kan du ta liggande... har du fokuspunkten med dig nu osv"... Det är inte lätt att vara gift med en bloggare men han har en ängels tålamod min darling, som tur är.

Nu ska vi jobba på och senare ikväll när vi känner oss klara ska vi cykla genom skogen bort till Gnisvärd för att äta middag på Broman & Son som ligger precis mitt emot vårt lilla hus vid havet. Och nu håller vi alla tummar för att vi får se en fin solnedgång som avslutning på den här sommaren.

KRAM!

You Might Also Like

4 kommentarer

 1. En till pärla från din ö.
  Kram Carin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det finns så många pärlor så man hinner inte med att besöka en bråkdel av dem trots att man är nere en hel sommar. Kram //Tina

   Radera
 2. Haha, jag känner igen det där.. har också en mängd såna bilder på mig när jag instruerar Micke :-)). När vi var till Rute förra sommaren så var det så jädra hett så ingen av oss orkade knapp vistas i solen, så jag fick en supersnabb titt in i lilla butiksdelen men sen åkte vi och badade istället. Skulle gärna åka dit igen!!

  KRAM Ulrica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är det precis så ha ha...allt som oftast. Det gjorde ni rätt i. Det är inte roligt att vara där när det är varmt och hett. Kram //Tina

   Radera

Like us on Facebook

Flickr Images