VI TOG STIGEN HEM TILL VÅRA VÄNNER...

augusti 11, 2019

Inlägget innehåller reklamlänkar till Lindex och Åhléns.


Hello!

Att ha vänner som bor nära, det är ju så lyxigt när man blir hembjuden på middag när man är på landet. När vi ska träffa vänner som bor inne i Visby så tar vi oftast bussen om vi inte slår till med en taxi men innan vi reste hem till Stockholm hade vi förmånen, att via den lilla stigen bakom vårt hus kunna gå hem till Lasse och Maria; det tar typ två minuter för oss att landa in i deras fina hem. De har det så mysigt och så fint och kvällen startades upp med rosa champagne på en av deras flera uteplatser.

Klänning/tunika HÄR, byxor HÄR, väska LV och solglasögon Carolina Lemke.När det var dags för middag förflyttade vi oss till andra sidan av huset där vi blev bjuda på skaldjur och Västerbottenpaj och jösses så gott det var. Vi älskar verkligen skaldjur i de flesta av former och jag tror faktiskt att jag skulle kunna äta det varje dag...


Fina <3Sen satt vi ute och babblade och bubblade hela kvällen in på natten och trots att det var kallt så satt vi där med våra filtar och värmare... för det är ju sommar och då sitter man ju ute, eller hur?

Idag ska det visst regna hit och dit. Vi var egentligen sugna på en tur ut i Skärgården men det får vi spara till en dag när det är bättre väder. Det får bli en lunch på Djurgården istället. Det är ju rätt mysigt det med.

Ha en riktgt skön söndag!

KRAM!

You Might Also Like

2 kommentarer

 1. Skaldjur är så gott och klart sitter man ute när det är sommar fast det är kyligt.
  Kram Carin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det så konstigt att man inte går in utan man prompt ska sitta kvar ute med filtar och allt :-). Kram //Tina

   Radera

Like us on Facebook

Flickr Images