PARTNERS IN CRIME...

augusti 10, 2019

Inlägget innehåller reklamlänkar till Åhléns.


Hej hej fina ni!

Alltså, det här är så vackert... Loa är mitt första barnbarn och min Per är alltså bonusfarfar till lilla Loa. De älskar verkligen att hänga. Per är så himla bra på att göra precis allt till ett äventyr. Ska man gå ut med soporna så kan det bli en spännande upplevelse eller om det ska grillas, diskas eller köpas frukostbröd så kan det bli en stor happening. Loa älskar att vara med Per. Det är inte alldeles självklart och jag vet inte hur han gör, det är nog bara något han har i sig men de här bilderna illustrerar deras relation väldigt väl.

Vi har haft ännu en fin sommar ihop och nu väntar en mysig höst runt hörnet. Vi bor ju nära varandra här i Stockholm som tur är. 
Per och hans vapendragare... Så mycket kärlek. Visst är det fint?

Levisjeansen fick Loa av oss i julklapp och de hittar du HÄR. Klassiska Stan Smith till barn hittar du HÄR och den fina lammtröjan har Loas gammelmormor stickat.

Nu ska vi ta en power walk via Karlberg över till Kungsholmen och sen vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Härlig känsla ändå att inte ha något bestämt utan nu kan vi prata ihop oss i lugn och ro om vad vi vill göra med den här helgen. Lyxigt!

Ha en fin lördag!

KRAM!

You Might Also Like

2 kommentarer

 1. Superfina bilder på ett oskiljaktigt time.
  Ha en fin lördag.
  Kram Carin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla. Ja, de gillar varandra det där två <3. Kram //Tina

   Radera

Like us on Facebook

Flickr Images