DET DÄR MED ATT FÅ SKRIVA PÅ RIKTIGT OCH VAD ÄR DET SOM HÄNDER...

december 03, 2019

Inlägget innehåller reklamlänkar till Adlibris, Min Kalender och Åhléns.


Hej hej!

Är det bara jag som finner en viss njutning i att få skriva på riktigt? Och då menar jag att få skriva på papper med en penna och inte på en dator. Jag älskar almanackor, kalendrar eller vad man nu kallar dem och det är så härligt när jag kan få fylla i födelsedagar och annat smått och gott i en ny kalender för kommande år. Jag har annars allt i mobilen men om jag vill få bra en överblick över en hel vecka och hela året så är en fysisk kalender oslagbar tycker jag. Jag har märkt att det är viktigt för mig att kunna överblicka en hel vecka i taget och just den delen att kunna få slå upp en fysisk "kalender" (jag som annars är helt digital) känns så bra. Det ena behöver ju inte utesluta det andra tänker jag och man kan ju få in så många fler överblickbara kommentarer i en fysisk kalender än i en digital.


Ni ser inte ni det på den här bilden men här har vi en hel vecka och till höger utanför bild finns en ruta där man kan skriva anteckningar som är "to do" eller vad man nu vill.


I just den här kalendern så finns det också en del vackra bilder, tänkvärda ord och recept. 

Liknande kalendrar men med samma upplägg innehållsmässigt hittar ni HÄR och HÄR. Vill ni hellre forma en egen kalender så kan ni göra det HÄR.

Förstår ni att vi börjar närma oss ett nytt år igen nu? Vad hände??? Och Lena Endre ska nyårstala. Underbart! Det kanske är på Skansen man ska fira in det nya året i år?

Jag kan inte sluta det här inlägget och lämna det ytliga utan att kommentera det hemska som har hänt nu den senaste veckan; att två unga tjejer som var precis i början på sina liv men som råkat ur för män (som inte är bevisat, men som man tror) som inte tycker att de ska få leva. Jag är så berörd och kan inte sluta tänka på att hur kan detta kan ske. Har vi inte kommit längre år 2019? Vad är det som händer och vad är det som gör att en del människor tappar alla normala spärrar. Jag fattar ingenting. Som förälder är det inte speciellt svårt att tänka sig in i hur deras anhöriga mår just nu. Sååå hemskt och så sorgligt och jag mår faktiskt dåligt av det här. På riktigt!

Var rädda om varandra hörreni och kramas mycket!

KRAM!

You Might Also Like

6 kommentarer

 1. Har en kalender som jag har när jag jobbar. Tror nog att jag ska ta och beställa en svensk lite roligare sådan.
  Kram Carin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det härligt med kalendrar :-) Kram //Tina

   Radera
 2. Jag vill också skriva för hand, på riktigt. Beställde en personlig för 2019 faktiskt, med bilder på vårt kusthus ;) Men nu är det ju dags att beställa ny om man inte ska köpa en "färdig".
  Har du designat din själv? Gillade att det var bilder i den. Var hittar man den om du inte gjort den själv?
  Usch ja... det är hemskt det som händer i vår värld...
  Min systerson "försvann spårlöst" efter en utekväll för elva år sedan (han var 22 då) och hittades sedan i en tjärn på sin hemmaort, knappt ett halvår senare. Det var en hemsk tid för oss släkt och vänner, och såklart värst för hans föräldrar (och morföräldrar) när vi inget visste. Man fick aldrig riktigt veta vad som hänt. Usch ja... vi ska ta vara på varandra så länge vi har varandra...
  Kram till dig!
  /Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har också tänkt på en personlig men jag har inte riktigt kommit till skott så det blev en färdig från Akademibokhandeln. Jag gillar den gröna färgen och att den är lite mer än en vanlig kalender.

   Men fy vilken hemsk upplevelse för er alla och fruktansvärt jobbigt också när man inte kan få veta vad som hänt. Jag kan bara ana hur svårt det har varit för er och hur orkar man gå vidare när man har förlorat någon på det sättet? Ofattbart... Jag håller med... man måste vara rädda om varandra här i livet. Det är så mycket konstigt som sker där ute... Stor kram till dig och din familj <3 //Tina

   Radera
 3. Nääää hela min långa kommentar försvann...:( Hinner inte skriva om nu...men jag var här o läste i kapp i alla fall...<3 kraaam

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men vad tusan... visst har du haft problem med det förut när du kommenterat på min blogg? Jag har råkat ut för samma sak på andras bloggar periodvis. Det måste vara någon bugg av något slag men jag är glad över din kommentar ändå :-). Kram raring <3

   Radera

Like us on Facebook

Flickr Images