HÄLSNINGAR FRÅN ETT DIMMIGT GOTLAND...

december 25, 2019


Hej på er!

Här kommer en dimmig juldagshälsning från Gotland. Dimman ligger som slöjor över åkrar och ängar idag och det är så vackert samtidigt som det ser lite kusligt ut. Kvarnar finns det ju gott om på Gotland och just den här är väl inte i bästa skick precis men den funkar ju bra ihop med dimma.  Har ni haft en fin jul? Vi hade en mysig julafton. På dagen firade vi hemma hos mina föräldrar tillsammans med tonåringarna i familjen och med min syster och hennes familj. Vi åt jullunch, fikade och delade ut julklappar sen vände vi tillbaka hem till Tofta igen. Till middag blev det skaldjur och champagne som det alltid brukar bli när vi firar själva på kvällen.

 Idag har vi inte gjort någonting alls. Jag har börjat på en ny bok och små småningom är det dags att laga mat igen. Man gör ju inte annat än äter och mumsar dagarna i ända och det är väl kanske inte så bra för figuren precis men vad tusan... när det är jul måste man ju få unna sig tycker jag. 

Hoppas att ni också har en fin jul med en massa mys och avkoppling!

KRAM!

You Might Also Like

3 kommentarer

 1. God fortsättning! Så galet vackra bilder, dimma kan vara så vackert och samtidigt lite melankoliskt.
  Ja här unnar jag mig också...:):)
  Kram Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack detsamma Maria! Eller hur... dimma är blandat läskigt och vackert. Ha en fin avslutning på julhelgen. Kram //Tina

   Radera
 2. Tack detsamma Carin! Kram //Tina

  SvaraRadera

Like us on Facebook

Flickr Images