JULMARKNAD PÅ FÄRGFABRIKEN...

december 07, 2019

Inlägget innehåller reklamlänkar till H&M och Miinto. 


Halloj!

Idag tog vi en sväng ut till Liljeholmen för att gå på julmarknad på Färgfabriken. Vi var där förra året och tyckte det var så mysigt så vi tog en tur dit även i år. Färgfabriken ligger mitt i ett risigt industriområde och allt känns väldigt New Yorkish. Man skulle inte vilja hänga där själv sent en mörk natt om man säger så... men på dagtid är det ju rätt coolt. De har öppet i morgon söndag också så är ni i krokarna, ta tunnelbanans röda linje mot Liljeholmen, runda hörnet vid Mc Donald´s på torget, ta trapporna ner mot vattnet, snedda genom parken med den härliga lekplatsen på höger sida och sen är det skyltat upp till fabriken. 
Min fuskpäls verkar vara slut men en liknande finns HÄR.  Halsduken, By Malene Birger hittar ni  HÄR. Bästa byxorna som är så användbara till allt har jag visat tidigare och de finns fortfarande kvar HÄR. Mina boots är ett par gamla trotjänare från Hope.


I år hade de fixat en utebar med enklare mat och både varmt och kallt att dricka.
Inne hade de också fixat en bar uppe i den stora utställningshallen och vi slog till på ett glas bubbel. Vill man äta mat så kan man göra det på nedre plan i restaurangen. 


Min älskade vapendragare som hänger med mig på julmarknad fast det är det värsta han vet. Det är kärlek!Vad säger vi om själva marknaden i år då? Marknaden är nischad mot design och det gillar jag men i år tyckte vi att det var lite väl många utställare med smycken. Förvisso väldigt vackra men det hade varit kul med mer blandning. Vi gick dock inte tomhänta därifrån för långt nere i ett hörn, bland kransar och julblommor hittade vi en lykta som passar perfekt på en av äppellådorna på balkongen.  Jag fick med mig ett gäng kottar hem också. Jag får visa lyktan en annan dag får det var alldeles för mörkt för att fotografera därute på balkongen när vi väl kom hem. 

I kväll ser vi fram emot en mysig kväll i TV-soffan och Så Mycket Bättre. Avsnittet förra lördagen var rätt trist tyckte jag (förutom Magnus Carlsons då) men jag hoppas på lite bättre låtar ikväll.

Ha en fortsatt skön lördag!

KRAM!

You Might Also Like

2 kommentarer

 1. Vilket fint ställe och så fint att följa med på julmarknad fast man inte gillar det.
  Ha en fin och skön 2:a advent.
  Kram Carin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är ett ruffigt mysigt ställe. Perfekt för en julmarknad. Tack detsamma önskar jag dig! Kram //Tina

   Radera

Like us on Facebook

Flickr Images