PÅ JAKT EFTER EN MYSIG TRÖJA...

december 02, 2019

Inlägget innehåller reklamlänkar till Gina Tricot.


Hallå i stugorna!

Nu är jag på jakt efter en snygg tröja. Jag gillar de här varianterna som är så där mjuka och nästan lite pälsiga. Jag har haft ett par stycken som jag trivts så bra i men den ena tappade jag en tändsticka på så den höll bokstavligen på att gå upp i rök och den andra har efter ett par års flitigt användande gjort sitt. 

En svart variant hittade jag HÄR.Och en beige finns HÄR.

Det finns en rosa också men den är lite för skarp i färgen för mig som är så ljus (har jag fått för mig) fast den är sååå snygg. Du hittar den HÄR

Veckans första dag har snart passerat och idag har jag varit så galet trött. Det kan vara så att jag nu börjar se en julledighet där borta i horisonten och då börjar liksom kroppen och själen ställa in sig på att nu är det snart dags att få pusta ut lite. Kan ni känna likadant när det börjar dra ihop sig till ledighet? Det har ju varit en rätt intensiv jobbhöst minst sagt men oj vad jag lär mig mycket som jag kan stoppa in i erfarenhetsbanken. Det där med organisationsförändring och förändringsledning är ett spännande område.

Nu ska jag snart börja runda av den här kvällen. Ska börja läsa en av de böcker jag köpte häromdagen. Håll utkik, det kanske ett kommer ett boktips framöver. 

KRAM!

You Might Also Like

0 kommentarer

Like us on Facebook

Flickr Images