"VEDKORG" PÅ PLATS...

januari 10, 2015Äntligen har vi hittat en bra vedförvaring här hemma. Vi har verkligen letat länge efter något snyggt och praktiskt att lägga veden i som passar in men det har varit så svårt. Till slut kom vi på att vi kunde testa äppellådorna som vi har haft som sängbord ute i stugan på landet och det kändes rätt på en gång. Nu väntar vi bara på att veden som vi skulle få levererad efter jul skall komma på plats för det går ju åt lite här hemma. Vi eldar som bara den och äppellådorna sväljer ju också en hel. Det blir ju så himla dyrt att köpa småsäckar hela tiden.

Som ni ser har vi fortfarande inte hittat något att sätta upp på väggen. Vi vet faktiskt inte vad vi letar efter riktigt men jag känner mig lugn i att vi en eller annan dag så kommer att springa på något som bara känns så rätt. Eftersom det handlar om en betongvägg så är det inte läge att hänga upp något på test direkt...
Har ni en bra helg?

Vi startade ju upp helgen med en afterwork med vänner på H10 i går kväll. Det var verkligen mysigt att ta ett par glas vin och surra bort ett par timmar. Jag och P avslutade sen vår lilla utekväll med en god middag på G.a Masters innan vi begav oss hemåt. 

Den här lördagen har vi ägnat åt ärenden, matinköp och lite allmänt fix och nu väntar vi in stormen "Egon" som skall passera ön i natt. Snöat har det gjort nästan hela dagen fast det är ett blött och trist snöfall och nu börja vi märka av blåsten lite mer. Det är hemskt vad det stormar här på ön nu förtiden. Det var ju inte längesedan som "Svea" passerade förbi. Trist men ändå rätt mysigt när man kan sitta inomhus under en filt och kura framför en brasa. 

Nu är det dags att laga lite mat. En klassisk Phad Thai står på kvällens meny.

KRAM!

You Might Also Like

0 kommentarer

Like us on Facebook

Flickr Images