EN LUNCH PÅ FIKET...

januari 18, 2019



Hej hej!

Skönt att det äntligen är fredag tycker jag. Jag har haft en intensiv jobbvecka och emellanåt har det varit rejält svettigt men nu andas jag djuuuupa andetag och börjar varva ner. Sen vi landade in här på Gotland i onsdags så har det varit full fart. I går hade jag en lunchdejt med min fina kompis Lotta och vi möttes upp på mysiga "Fiket" som ligger precis utanför Österport i Visby. Där serverar de allt från mackor till sallader och soppor och om man är sugen på något gott till fikat... ja jösses... man blir inte besviken om man säger så. Eller kanske Glüwein, bara en sån sak!




Vi tog varsin räksallad och den här sååå god. Gott om räkor!

Härligt att få köra en "catch up" med en fin vän. 

Efter jobbet mötte jag upp Per och vi sladdade förbi våra fina vänner Maria & Markus på "vardagsmiddag" men hallå... vardagsmiddag... det var värsta lyxmiddagen ju! Så gott och så mysigt att få umgås ett par timmar med dem innan det var dag att hämta upp ungdomarna och bege oss ut till landet igen.

Nu har jag, lite senare än vanligt på en fredagskväll, landat in här hemma och nu väntar en skön och lugn helg. Jag säger bara sooooovmorgon!

Ha en underbar fredagskväll!

KRAM! 

You Might Also Like

4 kommentarer

  1. Vilken mysig dag med fika och middag med vänner. Älskar att fika:).
    Jaaa sovmorgon i morgon, så skönt:).
    Trevlig helg
    Kram Maria

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, visst är det mysigt att träffa vänner öven en fika, lunch eller middag! Ha en jättefin helg du också. Kramar //Tina

      Radera
  2. Vilken härlig dag du haft och räksalladen såg mycket god ut.
    Kram Carin

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är fint att få träffa vänner! Den salladen går inte av för hackor :-)- Kram och ha en fin helg! //Tina

      Radera

Like us on Facebook

Flickr Images