TILLBAKA TILL PUERTO DE MOGÁN...

februari 14, 2019


Hallå Hallå!

Puerto de Mogán är en liten vacker fiskeby som ligger på sydvästra sidan av Gran Canaria. Det tar bara några få minuter att ta sig dit med 1:ans buss från Playa del Cura och den här lilla pärlan har verkligen blivit vår favorit här på Gran Canaria. Vi gillar den lilla enkla stranden och alla vackra små hus och gränder. Har ni inte varit här tidigare så rekommenderar jag verkligen att ni åker hit. Jag ska visa lite fler bilder härifrån i ett annat inlägg.


Ännu en magisk stranddag har passerat och den här gången har vi haft supertur med vädret varje dag. I morgon ska det tydligen bli lite svalare men då har vi ändå tänkt att ligga vid poolen här på hotellet så det passar ju rätt bra.



I Puerto de Mogán finns det en liten italiensk restaurang som jag vill tipsa om. Den ligger ett stenkast från stranden men en bit upp i en gränd på Calle Corriente 8. Här har vi varit flera gånger; La Cucina heter den och drivs av två italienare; Antonio och Sofia. Så hoppa över restaurangerna som ligger längs med strandpromenaden eller vid restaurangtorget (där har vi ätit riktigt urusel mat) och gå upp för den lilla backen hit i stället. Jättegod vällagad mat och bara att få höra kocken sjunga under tiden han lagar mat är ju en upplevelse i sig. Men det finns bara några få bord och det är endast en uteservering där gästerna ofta står och köar så vill ni vara säkra på att få ett bord så sladda förbi och boka upp ett bord en tid när det passar er bäst. 



Idag firar jag Alla hjärtans dag med den finaste av män; min Per! Han har redan rasslat av några härliga överraskningar under dagen och nu ska vi strax åka iväg till en annan favoritrestaurang för att fortsätta firandet. Som vanligt äter vi oss igenom våra resor ha ha!

Hoppas att ni har en fin Alla hjärtans dag och att ni kan fira den med era nära och kära.

KRAM!

You Might Also Like

4 kommentarer

  1. Den har vi aldrig ätit någon gång. Kommer vi till Gran Canaria någon mer gång ska jag komma ihåg detta.
    Kram Carin

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja lägg den på minnet. En riktig pärla :-). Kramar //Tina

      Radera
  2. Vilka ljuvliga bilder :). Jag har aldrig varit på Gran Canaria men nu vet jag var jag ska kika efter tips om vi planerar en tur dit någon gång! KRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack söta du! Tycker absolut att ni ska åka dit. Vi har varit där tre år i rad nu. Finns många fina och mysiga ställen. Las Palmas är också en häftig stad. Kramar //Tina

      Radera

Like us on Facebook

Flickr Images