FRIIIIIIDAY, FLYGPLATSATMOSFÄR OCH FAMILJERÖJ...

januari 17, 2020


Heeey!

Det var inte igår jag gick från jobbet och det var så här ljust. Kanske inte en helt klarblå himmel men ändå blå och med en sol som tittade fram. Jag har en liten bit att gå från Swedaviahuset där jag jobbar till Terminal 5 där jag tar flygbussen till och från jobbet och oftast är det en liten lagom promenad där jag får fylla på med lite ljus. Är det dåligt väder så tar jag innervägen genom Sky City och ibland tar jag innervägen bara för att kunna få känna in flygplatsatmosfären. Jag älskar verkligen stämningen där inne i terminalerna. Ett myller av förväntansfulla människor som är på väg någonstans och andra nöjda och glada som precis har kommit hem från en resa. Ibland går vi dit och äter lunch och ibland går jag dit och sitter och jobbar mitt i myllret av människor. En underbar miljö att vara i!

Men nu är det fredag och jag har lämnat Arlanda bakom mig för att ha en skön helg. Vi har varit och handlat lite till middagen, hämtat ut lite paket och ikväll blir det en kväll i soffan för i morgon eftermiddag dundrar den äldre delen av syskonskaran in och då blir det full fart. Men lika mycket som jag älskar att lata mig i soffan och läsa eller plöja serier när det bara är Per och jag, lika mycket älskar jag det där röjiga när vi alla är samlade, äter tillsammans och umgås. Jag kan verkligen sakna den där tiden när vi var storfamilj och alla barnen bodde hemma. Vi fick på något konstigt sätt ihop våra två världar till en gemensam efter att vi träffats och hade barn på varsitt håll, och kanske får det bli ett särskilt inlägg framöver kring hur vi gjorde för att få ihop allting med våra fem ungar, vilka minor vi gick på och vilka insikter vi fick på vägen. Jag ska fila på det!

Ha en fin fredagskväll och uppstart på helgen!

KRAM!

You Might Also Like

4 kommentarer

 1. Önskar dig en skön och härlig helg.
  Kram Carin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla! Hoppas att du också har haft en fin helg. Kram //Tina

   Radera
 2. Jaa, bästa känslan på Arlanda. När jag ska hämta folk där så åker jag gärna nån timme innan bara för att få känna atmosfären!

  Kan tänka mig att det var en viss utmaning att få ihop det familjelivet!

  Kram Lena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur! Visst är det något magiskt med att få vara där? Ja, jösses, det tar ett tag innan man landar in rätt. Kram //Tina

   Radera

Like us on Facebook

Flickr Images