SKRIDSKOÅKNING I VASAPARKEN...

januari 12, 2020


Hej hallå!

Vad kan man göra i Vasastan en vinterdag i januari oavsett om det finns snö eller inte? Jo, man kan åka skridskor i Vasaparken. Jag har skrivit det så många gånger tidigare att den här parken är sååå bra. Det finns en lekplats där det finns korv man kan grilla och få något varmt eller kallt att dricka. Man swishar pengar bara. Det finns en isbana på vintern och fotbollsplan på sommaren. Det finns också träningsytor för gruppträning och det finns en dansbana där det dansas salsa och andra danser sommartid. Det finns också ett par ställen där man kan dricka rosé och äta något enkelt från vår till höst.

En park full av liv och aktiviteter och så fort våren kommer, det blir lite varmt och solen tittar fram då fylls också gräsmattorna med människor som har piknick. Så mysigt!


Igår blev det en tur med de små till parken för att åka skridskor. Och den här lilla då... hon som precis lärt sig gå och som älskar att åka skridskor på sina medar. Hon var väldigt avundsjuk på brorsan...


... som hade en sån här som han susade omkring med. Det får nog bli en sån till Majken också.

Idag ska jag ta en liten tur på stan här i våra hoods. Vi har en hel del bra butiker här i krokarna och jag har några grejer kvar att fixa till de små. Sen ska jag planera vilken mat vi ska äta nästa lördag. Jag är lite inne på kalkonmiddag men jag vet inte om man kan få tag på kalkon nu när säsongen är över. Raclette är ett annat hett alternativ. Vi får se vad det blir. 

Ha en skön söndag!

KRAM!

You Might Also Like

4 kommentarer

 1. Härligt att ha en sådan bra park inne i storstan.
  Kram Carin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, den är verkligen en fantastisk park för alla åldrar. Kram //Tina

   Radera
 2. Tänk vad söta de är de där små när de lär sig. Och fort går det också! Härligt att de gillar uteaktiviteter!

  Kram Lena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, hjärtat smälter när man ser dem <3. De där två, de vill gärna vara ute som tur är :-). Kram //Tina

   Radera

Like us on Facebook

Flickr Images