SPONTANMIDDAG PÅ RÖRSTRANDSGATAN...

augusti 28, 2019

Inlägget innehåller reklamlänkar till Åhlens och Bubbleroom.


Halloj!

Här på Rörstrandsgatan hamnade vi ikväll. Jacob som är äldst i syskonskaran hörde av sig och undrade om vi inte kunde äta middag ihop på någon av uteserveringarna nu när det ändå är så fint väder och jaaaaa det var klart att vi ville det. På sommaren gör dom gågata av nästan hela Rörstrandsgatan och då flyttar alla restauranger ut och det är så New Yorkish... Jag ska ärligt säga att det är inga tip-top restauranger som ligger längs med gatan precis så vill man ha fine dining så ska man gå någon annanstans men mysfaktorn är så hög så de kommer undan med en good enoughnivå vad gäller kök och service. Det hör liksom till att vi minst en gång varje sensommar samlas här för att  äta middag ihop och det var en perfekt kväll för det i kväll.




Tänk att den här lilla skruttan fyller ett år om ett par veckor.


Och han då... som kom springandes emot mig med öppna armar på Rörstrandsgatan när jag mötte upp... alltså, hur mycket kärlek kan man känna för de där små?



Så var det dags att säga hej då för ikväll och den här lilla familjen promenerade några få meter hem till sitt...


Och jag kramade hej då med Johannes som tubade hem till sitt.

Min kjol som är det mest prisvärda jag köpt på länge hittar ni HÄR. Jag får verkligen anstränga mig för att inte använda den varje dag för den är sååå skön. Min jeansjacka kommer från Diesel och är hur gammal som helst men en riktigt snygg till bra pris hittar ni HÄR.

Vilken mysig spontankväll vi fick och alltså jag säger det igen... Stockholm i augusti är underbart! Nu slutspurtar vi... i morgon är det torsdag. Jädrar vad fort dagarna fladdrar förbi nu.

KRAM!

You Might Also Like

2 kommentarer

  1. Familjemiddagar är de bästa, och så härligt du visar hur ni umgås <3.
    Du är så jädrans fin i den där outfiten!! KRAAAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, visst är de! Jag älskar när vi umgås alla tillsammans <3. Åhhhh tack fina du! Kram //Tina

      Radera

Like us on Facebook

Flickr Images