ONE NIGHT IN VISBY OCH EN KÄNSLA AV CHESS...

november 22, 2019


Heeeey!

Nu är jag hemma igen efter ett par intensiva och bra dagar på Visby Airport och hur skönt är det inte att få komma hem, pussa på sin man och bli serverad ett glas rött som avrundning på den här intensiva men roliga jobbveckan. Efter att ha hållit i en workshop för ledningsgruppen och alla ledare på flygplatsen under eftermiddagen igår så gled vi som var med under eftermiddagen vidare ner till hamnen för att äta middag på Österdahls Brygga hos härliga Anders. En supergod fisksoppa blev det för mig. Hit måste ni gå om ni är i Visby och gillar vad havet erbjuder men det finns också annat på menyn om man nu inte skulle gilla fisk- och skaldjur. Litet, intimt och supermysigt!Efter middagen gick vi ett stenkast bort och lyssnade på Eric Thyrell som föreläste om "Våga tänka stort", och jag fick ett och annat med mig som jag absolut ska ta med mig framåt. Det är såååå lätt att fastna i sina egna hjulspår och tänka samma gamla tankar som man alltid gör.


Efter föreläsningen så var vi några stycken som som avrundade på "mitt" hotell" Wisby Hotel och där sammanstrålade Gunnar, som är flygplatschef på Visby Airport, spontant med två andra musikaliska stjärnor och bjöd på Anthem från musikalen Chess i lobbyn (den musikalen såg jag för övrigt i London i mitten på 80-talet; musikalen som Björn och Benny tillsammans med Tim Rice satte upp med Elaine Page och Tommy Körberg i huvudrollerna. Ett helt galet härligt minne!). Wooow säger jag bara... en magisk avslutning på gårdagen.
Det här vaknade jag upp till i morse, utanför mitt hotellrum... ett grått och mulet Visby, men Visby är ju vackert även om det är grått och regnar, eller hur? I den vita byggnaden rakt fram ligger Campus Gotland som måste vara ett av de vackraste universiteten vi har.


På bilden, under färjan ser ni en låg liten röd byggnad med svart tak, och i den vänstra delen av den röda byggnaden... som ni nästan inte ser... där ligger Österdahls Brygga.


Nu är jag som sagt hemma i Stockholm igen efter några bra möten och efter att ha fått skjuts till flygplatsen i morse av min fina mamma... när jag väl hade mumsat klart på en härlig hotellfrukost. Här i huvudstaden är det lika grått som det var i Visby så det känns faktiskt väldigt bra att ha fått sett solen lite ovanför molnen både på vägen till och från Gotland.  

Hörreni, ha nu en superhärlig fredagskväll!

KRAM!

You Might Also Like

2 kommentarer

 1. Vilken härlig avslutning på en jobbvecka.
  Ha nu en skön och fin helg och hoppas att solen tittar fram.
  Kram Carin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkligen! Tack detsamma Carin. Kram //Tina

   Radera

Like us on Facebook

Flickr Images