EN KVÄLL I VISBY MED MARIA OCH MARKUS...

juli 21, 2019

Inlägget innehåller reklamlänkar till Lagerhaus och Royal Design.


Hej på er!

Igår kväll gick vi genom Visbys gränder och ut genom Norderport hem till våra fina vänner Maria och Markus. De bor så fint i ett stort vackert hus med utsikt över ruiner och hav och precis nere vid havet ligger också Visby lasarett. Det måste vara Sverige vackraste belägna lasarett...


Här satt vi på deras balkong och sippade på varsin Aperol Spritz innan vi gick in igenom Norderport igen och promenerade bort till Bar Kemi. Så härligt ju!



Bar Kemi är en nyöppnad restaurang som ligger i Hästbacken precis ovanför Donners Plats och snett emot en annan pärla som heter Vinäger. 



På Bar Kemi kan man beställa in Tacos och Platos från det sydamerikanska köket och vi åt bland annat en friterad avokado med pica de pina, lime och koriander och mycket annat... Magiskt gott! Längst in i lokalen ligger också en stor bar om man inte är så sugen på att äta. Där finns det garanterat en massa goda drinkar som ni kan beställa in av en av våra bästa vänners son; Christoffer. Han är en grym drinkblandare. En härlig och snygg restaurang/bar som jag tror kommer att göra succé i Visby.


Mätta och nöjda gick vi vidare till baren med den allra bästa utsikten över takåsar och hav; Krönet. Krönet ligger precis innan Wallers Plats om man kommer från Adelsgatan och det är ett måste att glida in där för ett barhäng om man är i stan. De har också enklare rätter om man skulle bli hungrig.


På Krönet beställde vi in en kanna vit sangria. En riktigt klassisk sangriakanna i plast som är perfekt om man ska ha en större fest hittar ni HÄR. Vill ni ha en lite finare i glas så finns de HÄR. En annan mer rak modell finns HÄR


Sen la sig mörkret och det var dags att börja runda av den här mysiga och roliga kvällen. Så många skratt... Vi tog sista bussen hem och då var jag så trött så jag slumrade faktiskt till och vaknade lagom tills vi var framme.

Idag visste vi att det skulle regna så vi tog en skön sovmorgon och har ätit frukost läääänge men nu är det dags att börja styra upp morgondagens födelsedagsmiddag här hemma. Någon fyller ju år och det ska firas med nära och kära. Jag tror vi blir uppemot 15 stycken så lite fix blir det. 

Ha en skön söndag!

KRAM!

You Might Also Like

8 kommentarer

  1. Så mysigt att få följa mer er på er härliga kväll <3
    Sommar när den är som bäst!
    Nu ska jag gå och sussa här... Måndag och då blir det träning, sen sol och sen hämta hem juvelen som är hos en kompis<3
    På tisdag får vi efterlängta besök av Katarina o hennes Mattias - ska bli sååååå kul och härligt.
    Take care vännen och fortsätt njut på vackra Gotland!
    Varma kramar Anna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för din härliga kommentar! Ni verkar också ha en fin sommar och vad roligt med finbesök. Hälsa dem så mycket från mig! Njut du också Anna och ha en härlig dag. Kramar i massor tillbaka//Tina

      Radera
  2. Vilka underbart härliga semesterdagar ni har! Visby måste ju vara ultimata platsen att hänga på! Det var många år sedan jag var där, så jag längtar verkligen tillbaka.

    Kram Lena

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det här med semester, det är min grej det ha ha :-). Och särskilt i vackra Visby. Du får se till att åka tillbaka någon gång. Kramar //Tina

      Radera
  3. Vilken härlig lördagskväll ni varit på. Så mycket vackra och mysiga ställen det finns på Gotland.
    Ha en bra ny vecka nu.
    Kram Carin

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det var verkligen en härlig sommarkväll! Ha en jättefin vecka du också! Kram //Tina

      Radera
  4. Vit sangria låter som ljuv musik.. jag älskar sangria :-).. men har aldrig testat vit, så det måste jag göra! Dina härliga inlägg gör att jag längtar ännu mer till Gotland ju!! KRAM <3

    SvaraRadera
  5. Godvänner, jag heter Laura, från Stockholm - Sverige. Jag är sjuksköterska på Sahlgrenska universitetssjukhuset i Sverige. Jag är gift i mer än 6 år med två barn, mitt förhållande till Andrea min man vid första året var söt, romantisk och senare blev mardröm fruktansvärt eftersom min man verkligen fuskar på mig och letade efter ett sätt att få en snabb skilsmässa , vi slogs upp för 3 månader sedan och vi kom tillbaka igen efter så mycket tiggeri med trevliga gåvor av kärlek. Jag älskade min man så mycket. Jag vill inte förlora honom till en annan dam. Jag kunde inte ha gjort någonting för att skada honom eller få honom att känna sig illa mot mig längre ... Jag ville bara att han skulle vara hemma för att älska mig för alltid. Jag förklarade min situation för en vän på jobbet, min vän Jennifer hon berättade för mig att snarare kontakta hjälp av en kärleksstiftare som heter Dr.Oduduwa från afrikana nation med magisk kärlek stavdelningsbön för att återvända tillbaka ex love, att han har kraftfullt begåvad charm för att få tillbaka kärlek och förtroende i alla trasiga äktenskap eller trasiga kärleksförhållanden, jag trodde och provade och det fungerar för mig, jag skickar e-postmeddelande till Dr.Oduduwa svarade kan hjälpa mig att föra tillbaka min ex kärleksman hem hem med omedelbar charm kärleksdel, jag var mycket glad över att hitta den här mannen som hjälpte mig, jag följde alla hans instruktioner noggrant steg-för-steg böner och incantation jag gjorde själv i mitt hus med ljus ljus på natten. Oduduwa berätta allt jag kan göra hemma under nattbönerna älskar stavningsprocessen. Jag gjorde allt enligt anvisningarna. det började fungera för mig eftersom jag inom några timmar senare fick ett telefonsamtal från min man, jag var så förvånad och chockad eftersom han har slutat ringa eller skicka meddelanden till mig sedan de senaste 3 månaderna, nu gör jag omedelbart en kärlek stavningsböner min make Andrea kom hem för att be om ursäkt för mig, jag är så glad hur kärleksdel fungerar positivt på min man inom 2 dagar han är hemma. Just nu lever min man och jag båda lyckligt i kärlek mer än någonsin tidigare. Jag är glad åt den stora mannen Dr.Oduduwa för hans begåvade talanger. Först hade jag rädsla för tvivel, men jag försöker och det fungerar till mitt bästa. Jag rekommenderar uppriktigt Dr.Oduduwa till alla som vill återställa förlorade kärleksförhållanden eller kärleksförhållanden för att hitta verklig kärlekspartner.
    {dr.oduduwaspellcaster@gmail.com}

    SvaraRadera

Like us on Facebook

Flickr Images