EN UPPGRADERAD FLIP FLOPSPARK...

juni 11, 2019

Inlägget innehåller en reklamlänk till Åhléns.


Hej hej!

Nu när sommaren är här... även om man inte kan tro det idag så grått och tråkigt väder som det är... så har två par nya flip flops flyttat in hemma hos mig. På den första bilden ser ni ett par jättefina och supersköna från Ilse Jacobsen som jag fick av mina fina bonusdöttrar i Mors-Dagspresent. De har en beige, svagt guldig ton som skiftar i grått och silver beroende på ljus. Älskar dem!


Dessa rosa sköningar från Hawaianas som ni hittar HÄR kommer också få slita hårt i sommar känner jag på mig. Jag hade span på dem förra året men det tog slut snabbt och jag missade dem. Men i år högg jag direkt. Man kan aldrig få för många flip flops och ett par rosa är ju ett måste... i alla fall i min garderob.

I kväll är jag helt slut som artist. Det brukar vara väldigt lugnt här i vårt hus och på våra innergårdar men igår kväll partajades det på den innergården som ligger emot vårt sovrum. Till en början skrattade vi bara och sa att "det är ju för härligt när folk har fest". När vi släckte så tänkte vi att; ja vi somnar väl till bruset liksom, vilket vi också gjorde så småningom men sen brakade det loss med jämna mellanrum och vi hörde grannar som skrek och bad dem gå in. När klockan var typ halv fem var det ännu full fart fast det visade sig att det bara var två personer på den där festen och vid halv sju i morse körde de grande finale med högsta volym på musiken så rutorna skallrade men då fick alla grannar nog och det blev tvärtyst. Det blev inte mycket sömn den här natten och inatt hoppas jag att det regnar riktigt mycket så att de håller sig inne. Livet i lägenhet ha ha...

I kväll blir det tidigt i säng. Måste vara pigg till i morgon eftersom jag äntligen ska få träffa en av mina fina vänner för en aw på stan efter jobbet i morgon kväll. 

Ha en fin tisdagskväll!

KRAM!

You Might Also Like

0 kommentarer

Like us on Facebook

Flickr Images