PÅ SPANING...

juni 24, 2019

Inlägget innehåller reklamlänkar till Members, Glitter och Lyko.
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10


God morgon!

Igår kväll satt jag och spanande efter lite av varje. På agendan i sommar har vi att piffa till sovloftet i vårt nybyggda lilla hus som vi kallar för "Annexet" och jag ser framför mig att grejer i collaget ovan skulle passa alldeles utmärkt där uppe. Vi skulle också behöva små korgar till badrummet där vi kan gömma undan alla småprylar som nu står och skräpar helt öppet. Det är något visst med korgar, eller hur?Solglasögon / Väska / Armband / Scarf / Sandaler / Klänning

Och när vi ändå är inne på korgtemat... Runda flätade väskor är ju också så populära och den här outfiten är ju så somrig och fin tycker jag. Jag får fundera vidare under tiden jag tar mig till jobbet så får vi se vad som landar in hos oss.

Ha en fin tisdag!

KRAM!

You Might Also Like

4 kommentarer

 1. Även denna lördagsmarknad stod jag och klämde på korgväskorna utan att köpa någon. Det blev en linneklänning istället.
  Kram Carin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men en linneklänning är ju inte så dumt... fast en korgväska är ju supersnyggt till en linneklänning. Du får slå till på nästa lördagsmarknad :-). Kram //Tina

   Radera
 2. Så mycket fint du visar! Riktig sommarkänsla på allt!
  Ja, de där väskorna är mysiga... man kanske skulle slå till på någon, skulle ju passa oss som gillar att hänga vid havet, eller hur? ;) =)
  Kram/Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja visst är det sommarkänsla. De passar utmärkt till oss :-). Kram Tina

   Radera

Like us on Facebook

Flickr Images