MIDSOMMARPLANER OCH BOKTIPS...

juni 18, 2019

 Inlägget innehåller en reklamlänk till Adlibris.


Hej hej!

Två dagar kvar sen är det midsommar wiiiieeee!!! I morgon efter jobbet åker vi ner till Gotland igen och sen ska det firas minsann. Vi kommer att vara vid Gnisvärds fiskeläge där jag och barnen firat sen både jag och de var barn. Och nu är det Loa och Majkens tur att få växa upp med midsommar i Gnisvärd. Fint tycker jag! Dagen och kvällen kommer vi att vara tillsammans med alla barnen, mina barns pappa; min exman alltså och hans sambo Pernilla hemma hos dem. Där har vi varit de senaste åren och jag vet att det kommer att bli precis lika mysigt och roligt som vanligt. Fint det också! Och i kväll ska vi leta sillrecept. Vi får se om vi hittar något spännande till årets sill-lunch.


Det börjar också bli dags att fylla på bokförrådet inför sommaren. Den här boken har jag säkert visat här på bloggen tidigare men den tål att tipsas om igen. "Ett litet liv" skriven av Hanya Yanagihara. Många sidor men så bra och gripande. Ni hittar den på pocket HÄR. En annan bok som jag har spanat in är den HÄR. Någon av er som läst den? En annan som har lite mer av feel goodkänsla hittade jag HÄR. Och den HÄR måste jag bara läsa! Det kommer att bli en bra boksommar.

I kväll har vi tvättstuga här hemma. Vi har en tvättmaskin i lägenheten men större grejer tvättar vi i husets tvättstuga. Eller vi och vi... det är Per som springer upp och ner i trapporna. Och glad och tacksam är jag för det. Jag får sköta matlagningen istället som kompensation och nu ser jag på honom att han tycker att det dags att stänga ner den här datorn så det är bäst att jag sätter igång. Man vill ju inte ha en matilsk man...

KRAM!

You Might Also Like

2 kommentarer

  1. Tack för dina boktips, får nog köpa några nya pocket när jag är i Sverige nästa gång.
    Kram Carin

    SvaraRadera

Like us on Facebook

Flickr Images