UTSPRINGET FRÅN WISBY STRAND...

juni 08, 2019


Hej hej!

Igår var det då dags... för gudsonen Gustav att stå där på Wisby Strands veranda och till musik blicka ut över både ett hav av människor och över det riktiga havet. Sen var det dags att springa nedför den stora trappan till vuxenlivet utanför skolans väggar. Så mycket glädje och lycka det är över den här dagen.

Där stod vi och väntade alla vi nära och kära med skylten med en bild på en liten Gustav som hans päron fixat.
Efter en dryg timmes minglande i tokvärmen så hoppade alla upp på sina klädda vagnar och for iväg i kortege genom stan. Första stoppet var på Östercentrum där alla studenter traditionsenligt blir bjudna på tårta. Sen väntar stopp på Kallis, ett stop hemma hos någons förälder för att få äta lite mat och till slut samlas man på Gutekällaren för en avslutande fest. Alltså vilken dag och kväll de fick... Vi lär få höra mer i i kväll då vi ska på studentuppvaktning hemma hos Gustav.


När vi kikat klart avslutade vi dagen med jobb innan det var dags att packa ihop för att njuta av lite helg igen. Vi passade på att grilla igen till middagen och det är så mysigt att kunna sitta ute och äta på kvällarna nu. Härligt att kunna få använda uteköket igen och det är nog bland det bästa vi har gjort här ute på landet.

Ha nu en härlig lördag!

KRAM!

You Might Also Like

0 kommentarer

Like us on Facebook

Flickr Images