PÅ BESÖK HOS KELLY...

juni 27, 2019

Inlägget innehåller en reklamlänk till Lyko.


Hello!

Alltså... jag är så glad över att jag blev tipsad om denna superduktiga tjej som driver salongen Easy Beauty Nails & Spa som fixar mina händer och fötter regelbundet. Det är min extravagans här i livet och nu snackar vi flärd, eller hur? Tvära kast från sillrecept till fot- och handvårdslyx...

Kelly heter hon och det bär egentligen mig emot att tipsa om henne för jag vill helst ha henne för mig själv och vill inte att hon ska få så fullbokat så att jag inte får plats för det är redan trångt... men jag kan inte låta bli... jag har gått hos henne i snart tre år nu och jag har aldrig varit så nöjd hos någon. Snabbt går det, snyggt blir det och trevlig som tusan är hon så hon är värd all cred hon kan få. 


Idag efter avslutat jobb och med ömma fötter doppade jag tassarna i ett skönt fotbad och sen satte Kelly igång att fixa till dem inför sommaren. Så ljuvligt!På Rehnsgatan hittar ni hennes salong Easy Beauty Nails & Spa.


Just nu har jag snöat in på en rosa transparent Shellac för att de ska hålla länge men fina rosa nagellack i olika nyanser till bra priser hittar ni HÄR.

Då har jag en jobbdag kvar på Arlanda innan det är dags att växla om till jobb i Visby och sen semester. Känns lite overkligt. Den här våren har gått så snabbt och samtidigt känns det så längesen som vi var på Gran Canaria och sen i Sälen och åkte skidor. Märkligt det där hur man kan uppleva saker och ting, eller hur?

Ha en fin torsdagskväll. I morgon kör vi fredag!

KRAM!

You Might Also Like

2 kommentarer

  1. Så härligt att gå och fixa fötterna och naglar. Snyggt med det rosa nagellacket.
    Kram Carin

    SvaraRadera
  2. Visst är det härligt att skämma bort dig själv ibland. Jag har också gjort fötter och naglar. Såå ljuvligt skönt. Ha det underbart. Kraaaam Inger

    SvaraRadera

Like us on Facebook

Flickr Images